Meryl Streep is szerepelhet az új Mary Poppins-filmben

2016.08.01. 09:28

Az 1964-es, világsikerű film folytatásában Emily Blunt és Lin-Manuel Miranda játsszák a főszerepeket, Streep Mary Poppins unokatestvérét alakítaná.

A Hollywood Reporter szerint a Disney és a 67 éves színésznő jelenleg is tárgyalnak a Mary Poppins visszatér című filmről, melyben Streep egy Topsy nevű szereplőt alakítana. Streep énekelne is a filmben, akárcsak a 2014-es Vadregényben (ebben szintén Blunt volt az egyik partnere).

A Julie Andrews fémjelezte '64-es musical folytatása 2018 végén kerül a mozikba, és húsz évvel játszódik az eredeti sztori után: az 1929-es nagy gazdasági válság utáni Londonban élő Michael Banks már felnőtt és egy családi tragédia után három gyerekével és nővérével, Jane-nel együtt felkeresik egykori nevelőnőjüket, Mary Poppinst. A bombasikerű Hamilton című musical alkotója, Lin-Manuel Miranda pedig egy Jack nevű lámpagyújtogatót játszik majd.

A filmet Rob Marshall rendezi, akárcsak a már említett Vadregényt, a film dalait pedig Marc Shaiman és Scott Wittman szerzik. 

Ne maradjon le semmiről!