Leonardo DiCaprio megdobja pár millióval Hillary Clintont

2016.08.02. 15:51

Az Oscar-díjas színész adománygyűjtő eseményt szervez a Demokrata Párt javára, a beugró 9,3 millió forint per fő.

Leonardo DiCaprio rendezi Hillary Clinton adománygyűjtő estjét, amikor a demokraták elnökjelöltje legközelebb Los Angelesbe látogat – írja a Variety.

Az augusztus 23-i rendezvény címe nemes egyszerűséggel „Beszélgetés Hillaryvel” lesz, és a sztár bárkit szívesen lát, akinek van rá 33 400 dollárja (9,3 millió forint). Ebből 2700 dollár (750 ezer forint) egyenesen Clinton kampányát segíti, a maradékot pedig a demokrata párt és annak helyi és országos szervezetei kapják. A lap forrásai szerint DiCaprio úgy tervezi, hogy az estnek saját házában ad otthont, de a pontos részletek még nem ismertek.

Azt már korábban is lehetett tudni, hogy A visszatérő Oscar-díjas sztárja Hillary Clintonra fog szavazni: korábban részt vett egy hasonló adománygyűjtő eseményen Harvey Weinstein – többek között a DiCaprio szereplésével készült Tarantino-film, a Django elszabadul producere – otthonában.

A Variety egyébként azt írja, DiCaprio árszabása nem is számít különösnek, van például olyan estély, ahová 100 ezer dollárért (27,8 millió forint) is lehet belépőt venni, igaz, ez már a VIP-jegy ára, amihez hozzátartozik – kapaszkodjanak meg – egy közös fotó is Hillary Clintonnal.

Ne maradjon le semmiről!