Jennifer Grey nem szerepel a Dirty Dancing remake-ben

2016.08.08. 15:51

Noha kínáltak neki egy szerepet, Jennifer Grey mégsem szerepel majd az ABC Dirty Dancing remake-jében, írja a Hollywood Reporter. Erről maga a Babyt alakító színésznő mesélt, amikor a Red Oaks című sorozata második évadát népszerűsítette, és elmondta, hogy azt szeretné, ha a háromórás tévéfilm a saját lábán is meg tudna állni.

Grey azt ugyan nem mondta el, hogy kinek a szerepét bízták volna rá, de annyit azért elárult, hogy ezúttal nem Baby-t kellett volna alakítania, őt ugyanis a húszéves Abigail Breslin játssza majd, aki például A család kicsi kincse főszereplőjét, Bogyót alakította, de emellett szerepelt például a Zombielandben és a Jelekben is.

Az új Dirty Dancing rendezője az a Thomas Kail, aki a Hamilton című történelmi hiphop musicalével júniusban tizenegy Tony-díjat söpört be. "Imádtam a Hamiltont, úgyhogy nagyon izgatott vagyok. Pláne, hogy csodás színészek szerepelnek benne. Úgyhogy mindenképp meg fogom nézni" – mondta Grey a remake kapcsán.

A színésznő a Dirty Dancing forgatásait is felidézte: azt mondta, Patrick Swayze végi nagyon kedves, magabiztos és figyelmes volt, biztonságban érezte magát mellette. Sőt, Grey még arra is emlékezett, hogy mennyire szuper volt a színésztársa illata, és hogy milyen szép volt a bőre. Meg persze, hogy milyen jól táncolt.

Grey a nyolcvanas évekre is szívesen gondol vissza:

Akkoriban lettem híres, úgyhogy számomra egy nagyon izgalmas időszak volt. A ruhák és a hajviseletek szörnyűek voltak, de a zene például csodás volt!

Tánc a Dirty Dancing végén (Time of My Life)

Ne maradjon le semmiről!