Magyar erőember is szerepel a Halálos iramban 8-ban

2016.08.08. 13:20

A szentesi izomember, Sinka 'Popey' Zsolt is szerepelni fog a Halálos iramban nyolcadik részében. A világrekorder erőművész korábban húzott már el utasszállítót a fogaival, a Fast8-ban azonban két több száz lóerős drift autót tart majd vissza a karjaival, természetesen kaszkadőrök és trükkök nélkül.

sinkazsolt

Az epizódszerepre készülve Sinka szabadedzést is tartott, ahol a TV2-nek azt mondta, hogy a mutatvány cseppet sem veszélytelen, akár a karja is leszakadhat közben. Közben az erőművész a Halálos iramban-rajongók blogjának azt nyilatkozta, hogy emailben és telefonon tartja a kapcsolatot Vin Diesellel, hamarosan Los Angelesben forgatnak majd együtt.

Sinka szombaton a szentesi szabadedzésén arról is beszélt, hogy bármelyik napon érkezhet a hívás és a repülőjegy, hogy ő is megkezdje a forgatást. A szerepére várhatóan négy hetet szánnak, amelyben a forgatások, valamint a marketing- és egyéb szereplések is benne vannak.

A Fast 8 jövő áprilisban kerül majd moziba, nálunk is világpremierként mutatják be 13-án. A filmet F. Gary Gray rendezte, aki olyan filmeket dirigált már, mint Az olasz meló és a Straight Outta Compton. Sinak és Diesel mellett Scott Eastwood, Jason Statham, Dwayne Johnson, Charlize Theron és Kurt Russel is szerepel majd benne.

Ne maradjon le semmiről!