Daniel Craignek lesz ideje a James Bondra

2016.08.12. 15:24

Miközben a fél világ már az utódját keresi, a végén lehet, hogy mégis Craig alakítja a 007-es ügynököt. Ideje legalábbis lesz a forgatásra.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy Daniel Craig már csak azért sem lehet Bond a következő filmben, mert inkább sorozatot forgat: a Purity című húszrészes tévés produkcióban alakítja majd a főszerepet. Nos, most a sorozatot megrendelő Showtime tisztázta a helyzetet. 

"Attól függ, hogy mikor csinálják a következő James Bond-filmet, de nem hiszem, hogy a tévésorozat befolyásolná a döntését. A húszrészes sorozat 2017-ben nagyjából elkészül, a dolog azon múlik, hogy meddig akarnak várni a Bond-film forgatásával" - mondta a Deadline-nak David Nevins, a Showtime vezetője.

Az utóbbi hónapokban számos színész neve röppent fel lehetséges új Bondként, és persze lehet, hogy szükség lesz egy újra, hiszen Craig is dönthet úgy, hogy nem kér többet ebből. 

A Purity című sorozat Jonathan Franzen nálunk is megjelent Tisztaság című regényéből készül. A producer Todd Field és Scott Rudin lesz, előbbi rendezi majd az összes epizódot, amelyet társíróként is jegyez Franzennel és David Hare-rel. A forgatás jövőre kezdődik, a húsz epizódot két év alatt sugározza a Showtime. (MTI/Deadline)

Ne maradjon le semmiről!