Az olimpia jót tett a Zsivány egyes előzetes nézettségének

2016.08.15. 16:26

Magyar idő szerint múlt péntek hajnalban mutatták be a Zsivány egyes című Star Wars-antológiafilm második előzetesét, ráadásul nem is akármikor, hanem az NBC olimpiai közvetítésének egyik csúcspontján, akkor, amikor Michael Phelps vélhetően utolsó olimpiai aranyáért ugrott medencébe. A kiemelt időpont pedig nagyon jót tett a nézettségnek.

A RelishMix mérése szerint a második előzetes 25:1 arányban kezd virálissá válni, ami az átlag 10:1-hez képest óriási ugrás. Jelenleg az elérése 34,2 milliónál áll, amiből 14 millió nézőt a Star Wars dedikált YouTube-csatornája, 16 milliót pedig a Facebook hozott. A mérések szerint a Zsivány egyes trailerét háromszor-ötször többen nézik meg, mint a február 7-i Super Bowl alatt sugárzott blockbusterekét, köztük az új Bourne-filmmel, az X-Men-franchise legfrissebb darabjával, a Deadpoollal vagy az Amerika kapitány legfrissebb részével.

A Zsivány egyes a közösségi médiában óránként hozott egymillió nézőt az első 24 órában, ami megegyezik a Star Wars VII 2015. október 19-én bemutatott előzetesének számaival. Az új Star Wars-film december 16-án érkezik a mozikba, tulajdonképpen ugyanakkor, amikor tavaly Az ébredő Erő alcímű hetedik részt bemutatták. Az a film ugye 247,97 millió dollárral debütált, és csak az USA-ban 936,7 milliót keresett (összesen most 2 068 223 624 dollárnál tart).

Ne maradjon le semmiről!