Békés úton válik Johnny Depp és Amber Heard

2016.08.17. 16:30

Kedden megállapodott egymással a két színész, Amber Heard és Johnny Depp írja a TMZ. Depp felesége visszavonta a távolságtartási kérvényt, azt mondta túlságosan előítéletesen ítélte meg az ügyet. Korábban egyébként azt mondta, semmi esetre sem fog elállni a vádaktól, sőt a végzés kimondásáig még a feleségtartásról is úgy tűnt, hogy lemond. Végül állítólag Johnny Depp kész volt 7 millió dollárt fizetni, amit Heard el is fogadott.

A két színész közleményben tudatta, hogy bár kapcsolatunk végig szenvedélyes és hullámzó volt, de mindig a szereteten alapult, és egyik félnek sem volt célja az anyagi haszonszerzés.

A 30 éves színésznő 15 hónap házasság után adta be a válókeresetet idén májusban, és nem sokkal később ideiglenes távolságtartási végzést szerezett férje ellen, aki állítólag egy májusi vita során megütötte őt Los Angeles-i otthonukban. Az 53 éves filmsztár tagadta, hogy bántalmazta volna feleségét. Heard azzal vádolta Deppet, hogy a férfi többször is megütötte, és egy mobiltelefont is hozzávágott.

A távoltartási végzést pont aznap adták ki, amikor a mozikba került a színész legújabb, Alice Tükörországban című filmje: a mozi hatalmas bukás lett, kevesebb mint 76 millió dollár bevételt hozott a megjelenése utáni első hat hétben. A pár ügyében szerdán kezdődött volna többnapos meghallgatás. A megállapodás részleteit nem közölték, és egyelőre Heard, valamint Depp ügyvédjeit sem sikerült megszólaltatni. Depp és Heard a 2011-ben bemutatott A rumnapló című film forgatásán találkoztak, és 2015 februárjában házasodtak össze.