Szovjet szuperhősökkel védik Moszkvát

2016.08.24. 11:34

A hidegháború idején egy Hazafi elnevezésű szervezet szovjet szuperhősöket gyűjtött össze, hogy megvédjék az anyaországot a külső támadásoktól. Nagyjából így lehet leírni a Guardians c. orosz akciófilm szinopszisát, aminek most jelent meg az első előzetese. A trailer alapján simán lehet, hogy ez lesz az orosz Bosszúállók.

Zashchitniki (2017) előzetes #2

A trailerből még annyi kiderül, hogy a hősök különböző szovjet nemzetek szülöttei, és eddig igyekeztek titokban tartani a képességeiket. Amiket az előzetes alapján kicsit nehéz pontosan meghatározni. Az látszik, hogy van egy geokinetikus (képes mozgatni a földet, köveket, sziklákat) csávó, egy másik, aki félig medve, félig ember és félig disznó, van egy Tél katonájára hasonlító kaszabólóművész, illetve egy tetovált nő is, akinek nem sikerült rájönni a képességeire, valószínűleg teleportál vagy láthatatlanná tud válni. Az tuti, hogy nekik kell megvédeni Moszkvát egy rakás tankkal érkező gonosz ellen. A CGI kicsit olcsónak tűnik, de ettől még simán lehet az is, hogy egész szórakoztató lesz a végeredmény.

Oroszországban jövő februárban mutatják be a mozik, de arról egyelőre nem tudni, hogy nálunk látható lesz-e valamilyen formában.