Advertisement

Vásárolj 4db Somersby-t, töltsd fel az AP kódját és nyerj!

Valószínűleg ez lesz a világ legfeleslegesebb filmje

2016.08.24. 15:13

Mondd valakinek az a név valamit, hogy Max Steel? Valószínűleg csak keveseknek, mert a Mattel akciófigurája Magyarországon közel sem volt a maga idejében olyan népszerű, mint mondjuk az Action Man. Még úgy sem, hogy a Max Steelből készült egészen borzalmas rajzfilmsorozat valahogyan eljutott a magyar tévékbe is. A Power Rangers-, a Transformers- vagy a G.I. Joe-filmekből kiindulva persze nem meglepő, hogy egy másik '90-es évekbeli játékfigura is megkapja a saját mozifilmjét, de amit összehoztak az első előzetesben annyira lehangoló, hogy az ember szívesebben nézne helyette orosz gépfegyveres mackóembert.

Eredetileg Max Steelt a Mattel Action Man konkurenciájának szánta, mint egy kalandozó szuperkém, aki a 2010-es évekre már egy nagyon áramvonalas, Tron-szereplőkre hasonlító szuperhős lett. Eszerint Max McGrath-ről kiderül, hogy a világegyetem legerősebb energiáját generálja a teste, amit csak egy lebegő robot tud kontrollálni, aki Steelnek hívnak. Kettőjük fúziójából jön létre - most figyeljenek - Max Steel.

Ez már leírva is nyomasztó, és sokan már le is tettek arról, hogy a 2014-ben bejelentett filmből bármi is lesz. Most úgy néz ki nem csak lesz, de októberben be is mutatják a mozikban. Az már egészen más kérdés, hogy miért csak augusztus végén mutatnak bármit is a filmből, de a végleges trailert látva már annyira nincs min meglepődni. Ha létezik totál felesleges pénzköltés, akkor valószínűleg a Max Steel-film az. Andy Garcia meg elgondolkodhatna lassan az életén, ha ilyen filmhez kell adnia a nevét.