Meghalt egy magyar díszletépítő a Szárnyas fejvadász 2. forgatásán

2016.08.25. 14:42

Meghalt egy ember, akire díszfal omlott a fővárosban - közölte az MTI-vel csütörtökön délután a katasztrófavédelem sajtóügyelete. A tájékoztatás szerint a XV. kerületi Felsőkert utcában, az Origo filmstúdióban történt a baleset. 

Az Index úgy tudja, a baleset a Szárnyas fejvadász 2. című film díszletének bontása közben történt, és egy 28 éves magyar díszletépítő halt meg. A forgatás maga már két napja Etyekre költözött, információink szerint azonban a baleset hírére leálltak a munkálatok.

Kerestük az Origo stúdiót telefonon, ők azt mondták, hogy "az Origo egyik műtermében a díszletépítés során sajnálatos halállal végződő baleset történt, az elhunyt a műtermet bérlő produkció egyik alvállalkozójának a dolgozója volt. A hatósági vizsgálat jelenleg tart. Az esettel kapcsolatban az Origo cégcsoport nem jogosult nyilatkozattételre, információt kizárólag ez eljáró hatóság illetve a produkció adhat."

A Szárnyas fejvadász második részének forgatása nyáron kezdődött Magyarországon. A filmet Denis Villeneuve (Felperzselt föld, Sicario) rendezi, a főbb szerepekben Ryan Gosling, Harrison Ford, és Jared Leto tűnnek fel.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport