Rendezőre talált végre az új szuperhős-film

2016.08.25. 14:23

Régóta szó volt arról, hogy Guillermo Del Toro gőzerővel dolgozik a Justice League Darkon, az ismert szuperhőscsapat jóval sötétebb kiadásán. A rendező azonban végül kiszállt a projektből, így sokáig kérdéses volt, hogy lesz-e film. Most a Varietyazt írja, gazdára talált végül a projekt, és Doug Liman fogja rendezni a filmet, bár a Warner még nem kommentálta az értesülést.

A rendező állítólag a Fox Gambit-filmjét hagyta ott a Warnerért, így viszont most a Gambittal nem tudni egyelőre, hogy mi lesz, főleg hogy állítólag a főszereplő, Channing Tatum is kifelé kacsintgat.

A Justice League csapatot az eredeti tervek szerint John Constantine, Swamp Thing, Deadman, Zatanna és Etrigan, a démon alkotják, de a színészek neve még nem merült fel a filmmel kapcsolatban

Constantine-t egyébként már alakította Keanu Reeves egy 2005-ös moziban, és Matt Ryan is egy NBC-n futó sorozatban, ami azonban csak egy évadot élt meg. Swamp Thing is kapott már önálló filmet 1982-ben akkor Dick Durock alakította a szuperhőst.

Liman nemrég fejezte be a The Wall című film forgatását, illetve az American Made című filmen dolgozott Tom Cruise-zal.

Ne maradjon le semmiről!