Ezért nem hívták Thort a Bosszúállókba

2016.08.29. 10:53

Jövőre kerül a mozikba a harmadik Thor-film, a Ragnarok, amiről már egy ideje sejteni lehet, hogy szakít az előző két mozi stílusával. Ez főleg annak köszönhető, hogy az új-zélandi Taika Waititre bízták a forgatást, aki eddig főleg kis költségvetésű vígjátékokon és áldokumentumfilmeken dolgozott. Most megjelent egy fantasztikus, három és fél perces áldokumentumfilm Waititől, amiben bemutatja, hogy hol volt és mit csinált Thor, amíg a többiek egymással harcoltak az Amerika kapitány: Polgárháború-ban. Még Mark Ruffalo is feltűnik!

Az áldokuban Thor kb. egy füves szörfösre hasonlít, aki már egy ideje Ausztráliába költözött normális életet élni lakótársával, Darryllel. A videóból kiderül, hogy Thor - ugyan diktálás segítségével - emailben érdeklődött Tony Stark és Steve Rogers hogylétéről, és aggodalmát fejezte ki a Vasember és Amerika kapitány közti konfliktussal kapcsolatban. Emellett még egy csomó egészen csodálatos momentum akad a videóban, például amikor Tony Stark jelzi Bruce Bannernek, hogy nem tudja elérni telefonon Thort.

Nincs telefonom. Küldjön egy hollót.

Ahhoz kétség sem fér, hogy a fájóan középszerű Thor-filmek után nagyon kell a változtatás, de még így is meglepő, hogy Marvel bevállalta rendezőnek azt a Taika Waitit, akinek az eddigi legismertebb munkája a Hétköznapi vámpírok c. áldoku egy rakás szerencsétlen vérszívóról Új-Zélandon. A mostani rövidfilm is ennek a stílusában készült, és nagyon kíváncsiak leszünk, hogy mennyire engedik szabadjára Waititi humorát majd a Ragnarokban. A mostani videó alapján azért reménykedünk.

Ne maradjon le semmiről!  • Hírek
  • Hírek