Tom Holland lehet a tökéletes Pókember

2016.08.29. 15:49

Már nagyban forog az új Pókember-film, amiben a címszereplőt Tobey Maguire és Andrew Garfield után Tom Holland alakítja, aki az Amerika kapitány: Polgárháborúban debütált. Most kikerült a netre két felvétel is a forgatásról, Holland az egyiken búskomoran üldögél a green box előtt, a másikon viszont azt bizonyítja, hogy tényleg erre a szerepre született.

@chrishemsworth and @bobbydazzler84 beat that!

* (@tomholland2013) által közzétett videó,

A videón az látható, hogy Tom Hollandnek elmondja a kaszkadőr, hogyan szaltózzon az ugróasztalról, majd meg is mutatja neki. Aztán jön Holland, aki nem csak lazán leutánozza a ránézésre nem túl könnyű mozdulatsort, de az érkezésre még rá is tesz egy lapáttal. Na, ilyen az, amikor valaki csak a mozgása alapján tökéletes Pókembernek.

Mindeközben egy ideje attól hangos a rajongók egy csoportja, hogy a hírek szerint Zendayát választották Peter Parker szerelmének, Mary Jane Watsonnak a szerepére. Mary Jane eredetileg fehér, Zendaya azonban kevert etnikumú, mert édesanyja skót és német felmenőkkel rendelkezik, édesapja azonban afroamerikai. Ez azonnal kiakasztotta a rajongók egy részét, de a 19 éves Disney-sztárnak azonnal a segítségére sietett Stan Lee és James Gunn, a Galaxis őrzői rendezője is. 

mary

Lee elmondta, hogy egyáltalán nem számít a bőrszín és a vallás, hanem csak az, hogy megfelelően felkészült legyen a szerepre. Gunn pedig egy komplett esszét írt arról, hogy a mai világunkban észlelhető etnikai diverzitást vétek nem számításba venni.

Ne maradjon le semmiről!