Mindenki az otthonában nézné az új magyar filmet

2016.09.06. 16:51


A Karlovy Varyban fődíjat nyert Ernelláék Farkaséknált a premier előtt lakásvetítéseken mutatják be a kevés szerencsésnek, de még filmklubokban is vetítik majd.

clkep

Hajdu Szabolcs családi kamaradrámaként jellemzett, egy fillér állami hozzájárulás nélkül készített filmjét szeptember 29-én mutatják be hivatalosan, de előtte is van lehetőség megnézni, igaz, a rendhagyó lakásvetítésekre már be is telt az összes hely, kevesebb mint egy nap alatt. A filmet mi már láttuk Karlovy Varyban, és eléggé bírtuk

Előzetes/Trailer: Ernelláék Farkaséknál / It's Not the Time of My Life

A film alkotói azonban szeretnének minél több nézőt elérni, így az Ernelláék a filmklubokba is a hivatalos bemutató előtt érkezik, nemcsak Budapesten, hanem más településen is, ezzel is támogatva a vidéki közönség filmhez jutását. Várják ezért az olyan filmes közösségek jelentkezését, akik legalább 40 főt befogadni képes helyszínnel rendelkezik.

Jelentkezni a klub technikai paramétereinek és a klubvezető elérhetőségeinek megadásával lehet az ernellaek@gmail.com címen szeptember 8-ig. 

Korábban a Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan forgalmazói próbálkoztak valami hasonlóan különlegessel, amikor úgy döntöttek, hogy egy mozibusz formájában házhoz viszik a filmet: az az ötlet is nem várt népszerűségnek örvendett, mi is kipróbáltuk:

Most tényleg házhoz jön a mozi!

Ne maradjon le semmiről!