18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Vagy megisztok egy hordó sört, vagy mehettek szexelni a kecskével

2016.09.08. 09:27

Goat címmel kerül szeptember 23-án az amerikai mozikba Andrew Neel filmje, ami az amerikai egyetemek diákszövetségeinek sötét oldalát mutatja be. A történet szerint Ben Schnetzer (ő volt a varázsló a Warcraftban) bekerül egy egyetemre, és jó amerikai szokás szerint diákszövetséget kell választania, ahová tartozni fog az iskola elvégzéséig. Ő természetesen azt a házat választja, ahol a bátyja is van, de ennek ellenére a dolgok keményen elfajulnak.

rat

Az idősebb testvért a Nick Jonas (igen, a Jonas Brothersből) alakítja, és a film az itthon az egyetemi gólyatáborokból ismerős újoncszívatást mutatja be, ahogyan egyre súlyosabb, gonoszabb, betegebb feladatokra kényszerítik a frissen felvett újoncokat. Az egyik veterán egyetemistát, vagyis a helyi Török Márkot, James Franco alakítja, de nem is ez a durva benne, hanem a most kiadott korhatáros trailer, aminek egyik jelenetében a talpig szarral vagy sárral leöntött első éveseknek az egyik rangidős konkrétan megmondja, hogy van három órájuk meginni egy hordó sört, vagy valaki biztosan megdugja azt a kecskét, akivel összezárták szerencsétleneket. A film magyarországi bemutatójáról egyelőre nem tudni.

Goat (2016) Redband előzetes

Ne maradjon le semmiről!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport