Kigyúrt fickó lesz Batman következő ellenfele

2016.09.09. 12:20

Joe Manganiellót a tévénézők a True Blood című sorozat egyik vérfarkasaként, a moziba járók meg a Magic Mike és a Magic Mike XXL című filmekből ismerhetik. A tévés és filmes projektekben közös, hogy a civilben Sofia Vergara férjeként is ismert Manganiello ha kell, ha nem, félmeztelenül parádézik benne. Ennek most egy időre vége, mert a színész új filmje Ben Affleck szóló Batman-rendezése lesz, amiben így fog kinézni:

A videón látható karakter nem más, mint Deathstroke, a DC-univerzum egyik közismert gonosztevője. A szereposztó hírt egyébként a DC Entertainment elnöke, Geoff Johns közölte a The Wall Street Journallel. Az is megkérdezték tőle, hogy ha már Deathstroke a Batman-filmben szerepel, elképzelhető-e, hogy az éppen forgó Igazság ligája-filmbe is szerepet kap, de erre nem válaszolt.

Deathstroke a DC Comics világába 1980-ban érkezett a New Teen Titans második füzetébe. A polgári nevén Slade Wilsonként ismert karakter kiváló bérgyilkos, emberfeletti erővel és állóképességgel bír. A DC-tévésorozatokat követők előtt nem ismeretle a fickó, hiszen az Arrow (Zöld íjász) című sorozatban sokáig fontos szereplő volt és Manu Bennett alakította.

Manganiellót már régóta szerették volna DC-filmekben szerepeltetni, Zack Snyder például konkrétan őt akarta Supermannek az Acélemberbe Henry Cavill beválogatása előtt. Sőt, arról is szó volt, hogy ő alakítja majd Batmant a Batman v Supermanben és az Igazság ligája-filmben is, de a Warner inkább Ben Affleck mellett döntött. Manganiello szerepelt már szuperhősfilmben egyébként, a 2002-es Pókemberben ő volt Flash Thompson.

Ne maradjon le semmiről!