55 film után abbahagyja a fiatal színésznő

2016.09.11. 08:56

Chloe Grace Moretz hétévesen kezdett színészkedni, Az őrangyal című sorozatban kapott szerepet. Két epizódban szerepelt, majd ehhez hasonló sorozatos szereplésekkel építette a karrierjét, majd jöttek az olyan nagyobb filmek, mint a Ha/Ver vagy az 500 Nap nyár. A showbussiness-ben nőtt fel és kénytelen volt megszokni a paparazzik állandó jelenlétét és a sztárság egyéb kellemetlen  velejáróit.

A most 19 éves színésznő az elmúlt időszakban két film forgatását is befejezte, ebből az egyik egy thriller, aminek November Criminals a neve, a másik pedig egy dráma Brain on Fire címmel. Ezeket követően több projekthez is szerződtették, azonban a színésznő a Hollywood Reporternek arról beszélt, hogy

elege van és kiszáll minden jövőbeli filmjéből.

Döntését azzal indokolta, hogy teljesen elveszett a folyamatos hajszában, ahogy egyik filmet forgatta a másik után és már csak azt nézte, hogy milyenek a bevételi adatok és nem foglalkozott többé azzal, ami miatt eredetileg ezt a pályát választotta. A célja, hogy újra megtalálja önmagát a szerepeiben. Ezek után kérdéses például, hogy mi lesz a Kis hableány élőszereplős változatával, amiben az eddigi hírek szerint szerepelt volna.

A színésznő az utóbbi időben a politikában is aktívan részt vesz és a demokrata elnökjelölt, Hillary Clinton mellett kampányol. A Hollywood Reporternek arról is beszélt, hogy mit tanult Clintontól és ez hogyan befolyásolta azt, ahogy a világra néz. Nem olyan régen egy másik szakasza is lezárult az életének, ugyanis két év után szakított barátjával Brooklyn Beckhammel.