Shailene Woodley beintett a Beavatott befejezésére

2016.09.12. 09:24

Az egész úgy kezdődött, hogy a lakossági Éhezők viadala-franchise, az angolul Divergent-ciklusként emlegetett posztapokaliptikus tinidisztópia, amit az írója egyértelműen az első betűtől az utolsóig összelopott mindenhonnan, a harmadik részre meglehetősen kifulladt. Az első film 85 milliós gyártási költségre 288 milliót keresett, a második rész 110 millióra 297-et, a harmadik viszont dettó 110 millióra csak 197-et, ami már buktának számít.

A Lionsgate osztott-szorzott, majd miután a rendező Robert Schwentke is kiszállt a buliból, közölte, hogy

  • a negyedik filmet a tévében mutatják be, és
  • ezzel vezetik fel a Beavatott-tévésorozatot.

Ez viszont nem egyezik meg azzal, amire a film mostanra közismertté lett tinisztárjai aláírtak.

rs 1024x769-140424082619-1024.Natural-Health-Shailene-Woodley.jl

Először Miles Teller (Peter) jelezte a Lionsgate-nek, hogy ő mozifilmekre írt alá, így nem vállalja a negyedik, jövő nyárra tervezett film forgatását, most pedig a főszereplő Trist alakító Shailene Woodley intett be a Lionstage-nek.

Úgy tudom, hogy tévében akarják befejezni, azaz a negyedik filmmel elindítani egy tévésorozatot. Én nem erre írtam alá, sajnálom. Megértem, hogy vannak dolgok, amiket megváltoztathatnak, és ezeket el is fogadom, de tévéfilmben nem szerepelek.

Woodley és Teller is azt közölte sajtósaikon keresztül, hogy amennyiben a Lionsgate megoldást talál a problémára, és mozifilmet forgatnak, természetesen részt vesznek benne.

Ne maradjon le semmiről!