Beperelték Tom Cruise új filmjének készítőit

2016.09.15. 12:01

Jövőre kerül mozikba Doug Liman, Tom Cruise főszereplésével készült filmje, az American Made. Nem tesz azonban jót a film hírnevének, hogy csütörtökön beperelte a film készítőit és producereit, a Cross Creek Pictures-t és az Imagine Entertainment-et egy család, akiknek a fia meghalt a film forgatás alatt. A fiú tanuló pilóta volt, és szülei szerint azért halt meg, mert a forgatás csúszása miatt, a film készítői nem tartották be a szükséges biztonsági előírásokat.

Az Aerostar 600-as ,  kétmotoros kisrepülő gép tavaly szeptember 11-én szállt fel az egyik forgatási helyszínről Kolumbiában, és tíz perccel később le is zuhant. A pilóta,  Alan Parwin  súlyosan megsérült, a segédpilóta pedig meghalt, csakúgy, mint Carlos Berl, aki tanulópilótaként tartózkodott a gépen, és akinek családja szerint elvileg nem is kellett volna felszállni a repülőre. A jelenté szerint a környéken sűrű köd volt, és a hegyekben nagyon rosszak voltak a látásviszonyok.

Az American Made című filmet egyébként jövő szeptemberben mutatják be a mozikban, Cruise Barry Sea, amerikai pilótát alakítja benne, aki a kolumbiai drogbárónak, Pablo Escobarnak dolgozott, mielőtt beszervezte volna a CIA.

Ne maradjon le semmiről!