Meg kell menteni a trollokat a pusztulástól

2016.09.16. 09:13

Alig több, mint egy hónap múlva a magyar mozikba is megérkeznek a troll-babák, itt van most egy elég jó bevezető a filmhez, ami egy kifejezetten kedves animációt vetít előre, kétségkívül fullos kilencvenes évek hangulattal.

tumblr lkbgkrky8b1qjs2flo1 500.png
Fotó: Tumblr

Az előzeteseben a két főszereplő hangja, Anna Kendrick és Justin Timberlake magyarázza el a történéseket. A két főszereplő Troll egymással teljesen ellentétes, az egyik mindig vidám és optimista, a másik maga a pesszimizmus, de mégis együtt kell elindulniuk, hogy megmentsék a falujukat a pusztulástól. A filmben nagyon fontos a zene, a fő üzenet az előzetesből is kiderült: a zene akár meg is mentheti a világoz. Mondjuk elég furcsa, hogy így lelövik előre a poént, de mindegy. 

A troll-film ötlete hat éve merült fel először. A 20th Century Fox el is kezdte szervezni, majd három évvel később átvette tőlük a Dreamworks. Sokáig nem tudták kitalálni a sztorit sem. Végül csak erre az évre készültek el vele, és sokkal inkább lett musical, mint film. Az új Justin Timberlake dal mellett lesz benne Gwen Stefani és egy Simon and Garfunkel-, valamint egy Cindy Lauper-feldolgozás is. Magyar bemutató október 27-én lesz.

Trollok (2016) előzetes #2