Magyarországon forgatják az új Robin Hood-filmet

2016.09.20. 14:24

Csak egy odavetett mondatban említi meg a The Hollywood Reporter, hogy a tervek szerint januárban Magyarországon kezdődik a Robin Hood: Origins című film forgatása, amiben Taron Egerton (Kingsman) fogja játszani a címszereplő nyilazgató tolvajt.


Egerton mellett fel fog a filmben tűnni Jamie Foxx (mint Kicsi John), Eve Hewson (Marian), a most bejelentett Jamie Dornan pedig Hewson férjét fogja játszani. A Robin Hood: Originst Otto Bathurst rendezi, akit leginkább a Black Mirror című brit sorozat első, elhíresült részéről lehet ismerni.

Dornant persze leginkább az A szürke ötven árnyalatából, és annak a nemsokára érkező második részéből lehet ismerni, ő játssza az adaptációban Christian Grayt.

Ne maradjon le semmiről!

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás