TMZ: Gyerekverés miatt válhat Pitt és Jolie

2016.09.22. 17:11

Gyerekbántalmazás miatt nyomoz a Los Angeles-i rendőrség Brad Pitt ellen, írja a TMZ. A bulvárportál információi szerint a házaspár múlt szerdán repülővel utazott, amikor Brad Pitt annyira berúgott a magángépen, hogy teljesen bekattant, üvöltözött és állítólag bántalmazta a gyerekeit. A Los Angeles-i rendőrség közben cáfolta: nincs eljárás a színész ellen - írja a Hollywood Reporter

A TMZ egyik forrása szerint Pitt még a gép leszállása után is folytatta az őrjöngést, és megpróbált lelépni az egyik üzemanyag-szállító teherautóval.

Ekkor hívta ki az egyik dolgozó a rendőrséget, és azóta az egész családot kikérdezték. A bulvárlap úgy tudja, ez volt az a balhé, aminek köszönhetően Jolie azonnal beadta a válókeresetet, igaz, közben a Los Angeles-i rendőrség közleményt adott ki, amiben nyomatékosan cáfolják, hogy bármilyen rendőrségi eljárás lenne a Brad Pitt ellen. 

Egy Brad Pitthez közel álló forrás is cáfolta az értesüléseket, miszerint bántotta volna gyermekeit, és közben Marion Cotillard színésznő is cáfolta, hogy köze lenne a sztárpár szakításához.  A színésznő nemrég az Allied című történelmi drámát forgatta Pitt-tel, ezért is kaphattak szárnyra olyan a pletykák, hogy munka közben történt valami, ami végül a férfi házasságának felbomlásához vezetett. Cotillard az Instagramon jelentette be, hogy semmi köze az egészhez, és egyébként is boldogan él Guillaume Canet színésszel, akivel már született egy gyerekük, és most várják a következőt.

Ne maradjon le semmiről!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport