Keanu Reeves így helyettesíti Daniel Craiget

2016.09.22. 06:35

2014 áprilisában nem kis megdöbbenést okozott, amikor Daniel Craig alig pár nappal a forgatás előtt, máig nem tisztázott okok miatt, visszadobta a The Whole Truth című film főszerepét. Az alkotók akkor három hét haladékot kértek, majd a következő hónapban bejelentették, hogy Craig helyére Keanu Reeves ugrik majd be.

Reeves ezzel egy olyan ügyvéd szerepét kapta meg, akinek egy igen erős ügy szakad a nyakába: a 17 éves Mike Lassitert jómódú apja meggyilkolásával vádolják. A srácot Gabriel Basso (Super 8, A nyár királyai), az apját Jim Belushi (Jim szerint a világ, Kutyám, Jerry Lee, Szellemíró, Vörös zsaru), az anyját pedig Renée Zellweger (Bridget Jones-filmek, Chicago stb.) alakítja.

A filmet az a Courtney Hunt rendezte, akit 2009-ben Oscarra jelöltek A befagyott folyó forgatókönyvéért, a sztorit pedig Nicholas Kazan jegyzi, aki a Letaszítva, A kétszáz éves ember és a Danny DeVito által rendezett Matilda, a kiskorú boszorkány című filmeken dolgozott. Akár Kazan nagy visszatérése is lehet a film, hiszen régóta nem írt semmit, utoljára a 2002-es Most már elég forgatókönyvén dolgozott, amiben Jennifer Lopez jól szembeszáll a vadállat férjével.

A filmben szerepel még többek között a dél-afrikai származású Gugu Mbatha-Raw, Lucky Johnson, Jim Klock és Ritchie Montgomery A hét mesterlövészből. A filmet októberben mutatják be az amerikai mozik, az íreknél már a nyáron kijött, magyar premierről egyelőre nem tudni.

THE WHOLE TRUTH Official Trailer (2016)

Ne maradjon le semmiről!