Julia Roberts meggyötört családanya lesz

2016.09.27. 07:06

Julia Roberts alakíthatja majd azt a kaliforniai nőt, akinek tragikus története hamar bejárta a sajtót, hamarosan pedig film is készül belőle, írja a Variety. A 49 éves Kelli Peters a lánya iskolájában, a tanítás utáni megőrző felelőseként önkénteskedett 2011-ben, amikor egy másik szülő rendőrt hívott rá, azt állítva, hogy kábítószert rejteget az autójában.

A kiérkező rendőr elkérte tőle a slusszkulcsot, amit Peters félnivaló nélkül, nyugodtan adott át a járőrnek, aki azonban a járműben 17 gramm marihuánát és több tablettát is talált. "Az egész életem tönkrement abban a pillanatban. Azt hittem, csak egy rossz álom az egész" – mesélte Peters az ügy kapcsán, akinek még mindig rémálmai vannak az eset miatt.

Peters haja a stressz miatt hullani kezdett, de a családját is nehezen érintette az eset: a lánya  könyörtelen szekálások áldozata lett, ezért iskolát kellett váltania, leukémiás férje pedig szintén belebetegedett a rájuk nehezedő nyomás hatására. A nyomozók később megállapították, hogy az autóban talált szerek tényleg nem Petershez tartoztak, és kiderült, hogy egy másik, ugyanabba az  iskolába járó gyermek szülei, Kent és Jill Easter helyezték el a nő kocsijában.

Akkor még a házaspár mindkét tagja ügyvédként dolgozott, később azonban bebizonyították bűnösségüket, és 5,7 millió dolláros kártérítés terhe mellett mindketten rács mögé kerültek. A lejáratókampányt azzal indokolták, hogy a fiuk egy alkalommal néhány percre az iskolaépület előtt ragadt, méghozzá Peters felügyelete alatt. A meghurcolt nő aztán Sam Rule segítségével könyvben is megírta a vele történteket, amelyből hamarosan filmváltozat is készül. A főszerepet a 48 éves Julia Roberts kapta, és úgy tudni, ő lesz a film producere is.

Ne maradjon le semmiről!