Brad Pitt filmpremier helyett inkább családozott

2016.09.29. 11:16

Brad Pitt lemondta részvételét Voyage of Time című legújabb filmje premierjére, mert ahogy fogalmazott "családi helyzetére akar koncentrálni", és nem akarja elvonni a figyelmet a filmről.

Az 52 éves színész szerda este Los Angelesben vett volna részt Terrence Malick Voyage of Time című dokumentumfilmjének premierjén, az utolsó pillanatban azonban lemondta a vörös szőnyeges megjelenést, írja az MTI. Pitt narrátorként vett részt a produkcióban.

A Voyage of Time egy gyerekeknek és családoknak szóló hihetetlenül szép és egyedülálló film. Nagyon hálás vagyok, hogy részt vehettem egy ilyen izgalmas pedagógiai projektben. Ennek ellenére nem veszek részt a premieren. Jelenleg a családi helyzetemre akarok összpontosítani, és nem akarom elvonni a figyelmet egy ilyen különleges filmről, amelynek sorsát mindannyian a szívünkön viseljük. 

Angelina Jolie tíz napja adta be a válókeresetet és kérvényezte hat közös gyerekük kizárólagos felügyeleti jogát. Állítólag válásuk közvetlen kiváltó oka az volt, hogy egy Franciaországból Los Angelesbe tartó repülőútjuk során Pitt dührohamban tört ki és veszélyeztette egyik gyerekük testi épségét. Pitt és Jolie tíz év együttlét után 2014-ben házasodott össze.

Az anyagi javak elosztásával állítólag nem lesz gond, mivel az esküvő előtt kötöttek házassági szerződést, de a hat gyerek ügyében valószínűleg hatalmas pereskedés várható. Két gyereket Angelina Jolie még Brad Pittel való megismerkedése előtt fogadott örökbe, majd később már Brad Pittel együtt örökbe fogadtak még egy kisfiút Vietnamból, és született három közös gyerekük is.