Öltönyben, jól fésülten és egy pitbullal tér vissza Keanu Reeves

2016.09.29. 16:03

Sajnos előzetest nem láttuk még a John Wick második részéhez, de egy kép már megjelent az új filmből. A jelenetben a főszereplő Keanu Reeves igen vészjóslóan és nagyon jól fésülten néz maga elé egy elegáns szórakozóhelyen. Az már az első rész végén kiderül, hogy Jonh Wick miután megbosszulta kutyáját meggyilkoló teljes alvilágot, új kutyát szerez magának mégpedig egy pitbullkölyköt, - aki persze azóta már megnőtt és nagy szerephez jut a második részben. 

John-Wick-Chapter-Two-1-1

John Wick az első részben az orosz maffia 84 tagját gyilkolja le, a másodikban pedig Rómában harcol egy nemzetközi bérgyilkos társaság tagjai ellen. Reeves karrierje szinte feltámadt, mikor 2014-ben megkapta John Wick figuráját. A 20 milliós büdzséből készült film világszerte 86 milliót hozott, így nem kérdés, hogy a stúdiónak megérte folytatni. Úgy tűnik Keanu Reeves annyira imádja John Wicket, hogy még évekig alakíthatja a magányos bérgyilkost. A legújabb hírek szerint hamarosan érkezhet a harmadik és a negyedik rész is.

A John Wick: Chapter Two bemutatója 2017 február 10-én lesz, az első részlet pedig a jövő héten kezdődő, New York-i Comic-Con-on lesz látható.