Keresik Han Solo feleségét

2016.10.06. 11:29

Jövőre kezdik el forgatni a Han Solo fiatal éveit bemutató filmet Alden Ehrenreich főszereplésével. Több szerep kiadó még, és az iparági pletykák jelenleg arról szólnak, hogy a fiatal csempésznek megismerjük a Leia hercegnő előtti párját, és hamarosan eldőlhet, hogy melyik színésznőhöz kerül a szerep.

Az ilyenekről általában jól értésült Variety szaklap szerint hárman vannak még versenyben. A Creeddel befutott Tessa Thompson, a Mad Max: Fury Roadban feltűnt Zoe Kravitz és Naomi Scott, aki éppen az új Power Rangers filmet forgatja. Nem tudni, hogy Thompson esélyeit növeli vagy rontja a tény, hogy őt már leigazolta a stúdió egy kisebb szerepre a Thor harmadik részében. A nevekből látszik, hogy a Disney folytatja a diverzitás erősítés filmjeiben és Han Solo szerelmét biztosan nem fehér színésznő alakítja majd. 

Balról jobbra: Tessa Thompson, Zoe Kravitz, Naomi Scott
Balról jobbra: Tessa Thompson, Zoe Kravitz, Naomi Scott

Nagy találgatások vannak szerte az interneten arról, hogy pontosan ki is lesz a karakter, akit megismerünk a filmben. A tippek szerint Han Solo első feleségéről van szó, Sana Starrosról, aki a közelmúltban mutatkozott be a képregényekben. Persze az egész házasságra nem kizárólag a szerelem, hanem valamilyen kétes ügy miatt került sor. Ettől függetlenül az Új remény után játszódó képregényből az derül ki, hogy a házasság megtörtént, és tényleg Sana Starros volt a felesége egy ideig.

A filmet Lawrence Kasdan forgatókönyvéből a Legó kalandot készítő páros Phil Lord és Christopher Miller rendezi. Várhatóan 2018 májusában mutatják be a mozikban.

Ne maradjon le semmiről!