Terence Hill a magyar rajongóknak fog üzenni

2016.10.07. 14:37

Terence Hill videóüzenetét is leadják október 30-án a Bud Spencer & Terence Hill Filmünnepen. Az egész napos rendezvényt a budapesti Corvin moziban tartják majd, ahol a két színész filmjeit lehet majd megnézni.

A programban a Bűnvadászok, a Kincs, ami nincs, az És megint dühbe jövünk, a Nyomás utána, valamint a Nincs kettő négy nélkül című filmek szerepelnek, amelyeket Bujtor István és Újréti László szinkronjával lehet látni.

Il mio nome è Nessuno Hill

A vetítések előtt beszélgetések is lesznek: Bujtor Balázzsal, a 2009-ben elhunyt Bujtor István fiával, Székhelyi Józseffel, Anulu magyar hangjával, valamint Kárpáti György olimpiai bajnok vízilabdázóval, aki Bud Spencer barátja volt. Kárpáti György és Bud Spencer találkozásáról egy részletet is levetítenek majd a Gyurika című filmből.

Az este fénypontja minden bizonnyal Terence Hill videóüzenete lesz, amelyet direkt erre az alkalomra, a magyar rajongóknak készített a színész. Ezt este kilenctől, a Nincs kettő négy nélkül vetítése előtt lehet majd megnézni.

A vetítéseket további programok kísérik: lesz például egy kiállítás, ahol magyar alkotók (Szőke Gábor, Keresztes Ágnes, Kurta Lilla, Kneipp Vince) Bud Spencerről és Terence Hillről készült munkáit lehet látni, valamint Bud Spencer mellszobrát is bemutatják, ezt Tasnádi Szandra készítette el. Mindemellett különböző rajongói ereklyéket, pólókat és könyveket is lehet majd vásárolni a helyszínen, aki pedig megéhezik, az Bud Burgert (dupla hússal, hagymás babbal) és hagymás babot is ehet friss kenyérrel.

Ne maradjon le semmiről!