Bombastábbal foroghat a Netflix következő nagy dobása

2016.10.13. 07:12

Justin Theroux is szerepel a Mute című filmben, írja a Variety. A Mute-ról annyit kell tudni, hogy egy sci-fi thriller, ami hosszú évek óta fejlesztget Duncan Jones, a film rendezője, aki nem mellesleg a Forráskódot, a Holdat és a Warcraftot is rendezte. És David Bowie fia, de ezt már biztos mi is leírtuk ezerszer.

Theroux-t többek között olyan kultikus filmekből lehet ismerni, mint az Amerikai pszichó vagy a Mulholland Drive, és vele már most nagyon bivaly kis szereplőgárdával készülhet a Mute, hiszen rajta kívül szerepel még Paul Rudd (Hangya, Spancserek, Városfejlesztési osztály) és Alexander Skarsgard (True Blood, Generation Kill, Tarzan).

Ráadásul az egész filmet a Netflix finanszírozza, ami abból kiindulva jó jel, hogy a Warcraft-filmmel járó rengeteg megkötés és igazodás után Jones végre ismét szabadabban dolgozhat. A történetben egyébként Skarsgard a főszereplő, aki egy néma bárpultost alakít 40 évvel a jövőben, ahol a várost ellepték a menekültek, és egymásnak feszül kelet és nyugat. A főszereplő egy eltűnt nőt keres majd, aki aztán pár furcsa sebészre bukkan a város mélyén.

Ne maradjon le semmiről!