Scarlett Johansson tényleg nagyon szeretne egy Fekete Özvegy-filmet

2016.10.14. 07:03

Viszonylag ismert tény, hogy a világ legjobban kereső színésznője, Scarlett Johansson imád Fekete Özvegy lenni, eddig összesen ötször alakította Natasha Romanoff karakterét, most pedig egy a Varietynek adott interjúban egy önálló film gondolatával is eljátszott kicsit.

Amikor megkérdezték tőle, hogy kap-e saját filmet a Fekete Özvegy, a színésznő leszögezte, hogy ő csak a megfelelő körülmények között menne bele (hát persze, hiszen nagyon fontos neki a karakter), és ezúttal is elmondta, hogy mennyire csodásnak tartja a Fekete Özvegy történetét.

Ezen a ponton Johansson megjegyezte, hogy az önálló filmben akár Oroszországba is vissza lehetne repíteni a karaktert, aki egy orosz nemesi családban született, de mivel a szülei valószínűleg már gyerekkorában meghaltak, egy orosz katona nevelte fel. Később balett-táncos lett, meg egy szovjet tesztpilóta férje, aki szintén meghalt, így lett a nőből előbb özvegy, majd a KGB szuperkémképző programja révén valamivel később Fekete Özvegy.

Amikor az újságíró, Ramin Setoodeh nekiszegezte a kérdést, hogy most akkor egy előzményfilmre gondol-e, akkor a színésznő persze hárított, hogy ez csak egy lehetőség, igazából rengeteg mindent lehetne kezdeni a Fekete Özveggyel. Aztán azt is hozzátette, hogy ha a rajongók eléggé akarják, akkor szerinte tényleg megvalósulhat a film, amiről a Marvellel is szokott beszélni, ők is tudják, hogy bármikor szívesen belebújik a testhez simuló Fekete Özvegy-jelmezbe.

"Mindig rettegek, amikor legelőször felveszem, hogy úristen, milyen lesz.

Aztán behunyom a szemem, felrántom a cipzárt, és kifújhatom a levegőt: jó rám.

És akkor már csak reménykednie kell az embernek, hogy a következő öt hónapban így is marad" – mesélte az Indexnek is az Amerika kapitány 2 londoni premierje előtt a jelmezről. A pletykák szerint Johansson egyébként a 2018-ban mozikba kerülő Avengers: Infinity War-ban ismét belebújhat majd.

Ne maradjon le semmiről!