Sosem találnák ki, hány film készül J. K. Rowling füzetkéjéből

2016.10.14. 17:20

A Legendás állatok és megfigyelésük egy vicces kis Harry Potter-füzetkének indult, aztán kiderült, film lesz belőle. Aztán kiderült, hogy trilógia. És most kiderült, hogy öt rész készül belőle.

legendas

"J. K. Rowling az előbb erősítette meg: a varázslat öt teljes film erejéig folytatódik! Alig várjuk!" - jelent meg a jövő hónapban a mozikba kerülő, Legendás állatok és megfigyelésük című, a Harry Potter univerzumot tovább tágító film Twitter-oldalán csütörtökön.

J. K. Rowling, a Harry Potter-kötetek szerzője és a Legendás állatok és megfigyelésük forgatókönyvírója ezt egyébként egy rajongók számára rendezett eseményen jelentette be, ahová egyébként meglepetésszerűen állított be, hogy elárulja, már mind az öt film cselekményvázlatával készen van - írja a Hollywood Reporter.

Az eseményen elhangzott az is, hogy Albus Dumbledore is meg fog jelenni a filmben, ami a Harry Potter-történetek cselekménye előtt hetven-nyolcvan évvel, Amerikában játszódik. A film rendezője, az utolsó három Harry Pottert is rendező David Yates a folytatásokról annyit árult el, hogy a főszereplő Göthe Salmander egy nagy fővárosban bukkan majd fel újra, és hogy a második résznek már készen van a forgatókönyve.

Legendás állatok és megfigyelésük (2016) utolsó előzetes

A főszereplő varázslót játszó Eddie Redmayne - aki azzal okoz galibát a filmben, hogy a nála lévő varázslények véletlenül elszabadulnak New York utcáin - a találkozón azt mondta, "hihetetlen nyomás nehezedik rá" azért, mert a Harry Potter-franchise-hoz kapcsolódó produkcióban vesz részt. "Hatalmasak az elvárások. Nem akarjuk elszúrni" - mondta.

Ne maradjon le semmiről!