Az már biztos, hogy cuki lesz A galaxis őrzői 2

2016.10.18. 07:52

Visszatér az első rész végén megismert cukorfalat, már csak arról megy a találgatás, hogy milyen lesz a szerepe.

maxresdefault

Groot, az igencsak korlátozott beszédképességű fa A galaxis őrzői című Marvel-film végén feláldozta magát, hogy megmentse a többieket, de aztán láthattuk, hogy egy kis cserépből újra kikelt facsemeteként. A cuki hangon beszélő minifácska nem meglepő módon azonnal a közönség kedvence lett, így az sem túl meglepő, hogy szerepelni fog a film második, 2017-re várható részében is.

Ez kiderült már a Comic Conon levetített részletből is: most is Vin Diesel fogja szinkronizálni a szereplőt, annak ellenére, hogy az eredeti „testméretében” azért jóval közelebb állt hozzá Groot, mint most, facsecsemőként. Azt viszont még nem árulták el, az „újjászületés” vajon milyen hatással lesz a személyiségére, fog-e emlékezni a korábbiakra, vagy teljesen tiszta lappal indul. Diesel a Collidernek adott interjújában azt mondta, akárhogy is, az biztos, hogy Baby Groot sokkal naivabb, tapasztalatlanabb lesz, mint az előző részben.

A filmben szerepelni fog a főszereplő Star-Lord apukája is; őt Kurt Russel játssza majd, aki a Screen Rantnek arról beszélt, a második rész egy „összetett családi történet” lesz, ami részben arról fog szólni, hogyan kezelik majd a hősök a családi problémákat. Ehhez pedig kapóra jön, ha Baby Grootot is mint egy gyerekszereplőt kezelik majd – de az Vin Diesel szerint is biztos, hogy kihasználják majd a filmben, mennyire imádni való a kis figura.

A galaxis őrzői 2. várhatóan 2017 májusában kerül a mozikba, és most is James Gunn rendezi; a főszereplők - Chris Pratt és Zoe Saldana - szintén visszatérnek, de felbukkan majd Glenn Close és Dave Bautista is. Az angol eredetiben Vin Diesel mellett Bradley Cooper is szinkronizálni fog: ő szólaltatja meg a másik cukipofát, a Mordály nevű mosómedvét. A pletykák szerint még az is lehet, hogy Sylvester Stallonénak is lesz egy kisebb szerepe.

Ne maradjon le semmiről!