Jim Carrey tagadja, hogy nemi betegségekkel fertőzte volna barátnőjét

2016.10.20. 07:11

Jim Carrey arra kérte a bíróságot, függessze fel az ellene folyó pert, amit elhunyt exbarátnőjének anyja és férje indított ellene, írja a Hollywood Reporter. Mindketten a színészt teszik felelőssé Cathriona White tavalyi öngyilkossága miatt, és azt állítják, Carrey maga a megtestesült gonosz, aki szexuális úton terjedő betegségekkel fertőzte meg a lányt.

A színész érdemtelennek nevezte a vádakat, és a héten egy tízoldalas dokumentumban vallott az ír lánnyal való kapcsolatáról, amiből kiderül, hogy egy Guns N' Roses-koncerten ismerkedtek meg, majd Skype-on tartották a kapcsolatot, White pedig arra kérte, hogy vegye feleségül, hiszen akkor elkerülheti, hogy visszatoloncolják Írországba.

Carrey arról is beszámol, hogy ő is meglepődött, amikor megtudta, hogy White 2013 januárjában, a cél érdekében, hozzáment egy másik férfihoz Las Vegasban, illetve hogy még ugyanabban az évben hamisan azzal vádolta, hogy nemi betegségeket szedett össze tőle. Végül ez vezetett a szakításukhoz is, de másfél év után újra egymás karjaiban kötöttek ki.

"Normális esetben Cat egy nagyon édes lány volt, de amikor mellőzöttnek érezte magát vagy dühös volt, borzalmas történeteket költött, hogy bosszú álljon. Bár a kapcsolatunk zűrös véget ért, Cat és én úgy döntöttünk, hogy magunk mögött hagyjuk a múltat, és újrakezdjük. Tíz csodálatos, szeretettel teli hónapot töltöttünk együtt, ami életem legcsodálatosabb kapcsolata volt" – írta Carrey, és közös fényképeket, több emailt, valamint White két korábbi búcsúlevelét is csatolta a dokumentumhoz. Ezek egyikében a lány arról ír: mindig is tudta, hogy nem való erre a világra.

Az elhunyt lány anyja és férje ügyvédjén, Michael Avenattin keresztül az közölte a Hollywood Reporterrel, hogy Carrey és az ügyvédei megpróbálják megvezetni a médiát és a közvéleményt, valamint hogy egy gyászoló anyát tipornak porba, amikor hamis állításokkal próbálják meg tisztára mosni a színészt. "Carrey egy csaló, és amikor majd eskü alatt kell tanúskodnia, ki fog derülni a csúf igazság" – írta Avenatti. Közben a sztár ügyvédei, Todd Eagan és Martin Singer, azt állítják, hogy az anyát és férjet csak a kapzsiságuk hajtja ebben az ügyben.

A 28 éves Cathriona White tavaly szeptemberben lett öngyilkos, a holttest mellett sok, Carrey-hez tartozó tablettát és egy búcsúlevelet is találtak, amiben a lány a második szakításukkal magyarázta tettét. "Három napja próbálom felfogni, hogy nem vagy itt velem. Folytathatnám persze tovább, törött szívvel is, hogy újra összerakjam a darabokat, de nincs hozzá erőm" – írta a szerelmének, akit most gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolnak, mert a férj szerint tisztában volt azzal, hogy White hajlamos súlyos depresszióba esni, és korábban már megkísérelt öngyilkosságot.

Ne maradjon le semmiről!  • Tippek
  • Hírek