Amerika kapitány hétköznapi figura lett

2016.11.02. 15:31

Megérkezett Chris Evans legújabb filmjének, a Giftednek az előzetes, amiben egy teljesen hétköznapi figurát játszik. Frank egyedül neveli az unokahúgát Mary-t (Mckenna Grace), akiről egy nap kiderül, hogy olyan matematikai képességekkel rendelkezik, amivel az emberiség csak nagyon kis része. Miután ez kiderül, a nagymama (Lindsay Duncan) előkerül a semmiből és hirtelen szeretné megszerezni a kislány gyámságát. Frank ragaszkodik ahhoz, hogy a kislánynak átlagos és normális életet kell élnie, a nagyi viszont nem szeretné ha elpazarolnák a benne lévő potenciált.

A filmben Jenny Slate alakítja a kislány, Mary egyik tanárát, aki az előzetesben is látható jelenetben felfedezi, hogy milyen okos ő valójában. Ő a valóságban Chris Evans párja és pontosan ennek a filmnek a forgatásán ismerkedtek meg.

A Gifted forgatókönyvét Tom Flynn írta és 2014-ben beszavazták a Black Listre, amin minden évben összegyűjtik azokat a szakmán belül legjobbnak tartott forgatókönyveket, amikre még egy producer sem csapott le. Ez alapján remélhetőleg több van a filmben, mint, amit az előzetes sugall. Szintén bizakodásra ad okot a rendező személye, Marc Webb ugyanis mielőtt elvállalta a Sony A csodálatos Pókember filmjeit, előtte elkészítette az 500 nap nyár című filmet, ami az utóbbi évtized egyik legüdítőbb romantikus komédiája volt.

Az amerikai mozis bemutató 2017 áprilisában lesz.

Ne maradjon le semmiről!

15%
3990 Ft
3392 Ft
15%
4290 Ft
3647 Ft