Johnny Depp belekeveredett Harry Potter világába

2016.11.02. 09:31

Johnny Depp legközelebb Harry Potter világában próbálja ki magát. Az 53 éves amerikai színész a Legendás állatok és megfigyelésük című film második részében kapott egy fontosabb szerepet, írja a Hollywood Reporter

Ez az a sorozat, ami a Harry Potter világának amerikai részével foglalkozik, Dumbledore jóbarátja, Göthe Salamander (Eddie Redmayne) szemén keresztül. Az első részt néhány hét múlva bemutatják a magyar mozik (az előzetest itt lehet megtekinteni) és már ebben is el lehet majd csípni Deppet, de állítólag nagyon kell majd figyelni, ugyanis csak egy rövid pillanatról van szó.

A folytatást, az első részt is levezénylő David Yates rendezi, aki korábban már több Harry Potter filmen is dolgozott. Az 1920-as években játszódó történetből eredetileg trilógiát terveztek, ám JK Rowling nem is olyan régen bejelentette, hogy öt részes történetet kanyarított a legendás (és veszélyes) állatokkal foglalkozó varázsló köré.

Deppre nagyon rá fér már a siker, filmjei az utóbbi időben nem teljesítettek túl jól a pénztáraknál és a magánéletével kapcsolatban is inkább negatív híreken keresztül foglalkozott vele a sajtó. Legközelebb a Karib-tenger kalózai ötödik részében tűnik majd fel, amit jövő májusban mutatnak majd be.

A Legendás állatok és megfigyelésük második részét 2018 novemberében tervezik bemutatni a mozikban.

Ne maradjon le semmiről!