Az új Trainspotting első előzetese alapján az élet húsz év után se lett könnyebb Skóciában

Trainspotting-2-2016 (1)
2016.11.03. 09:28

Januárban mutatják be a Trainspotting folytatását, melyhez itt az első trailer. Visszatér Renton, Spud, Sick Boy alias Beteg Srác, Diane, és természetesen Begbie is. Sőt, a drogok és az erőszak se tűntek el a főszereplők életéből.

Csaknem pontban húsz évvel az első film bemutatása után már kézzel fogható közelségben van az T2 Trainspotting: január 27-én mutatják be, és az eredeti stáb összes fontos tagja részt vesz benne. A rendező megint Danny Boyle lesz, a főszereplők Ewan MacGregor, Robert Carlyle, Ewen Bremner, a forgatókönyv pedig természetesen Irvine Welsh könyve alapján készült.

Az első filmre rímelő indításban most arról beszél Renton, hogy "válaszd az életet, a Facebookot, a Twittert, az Instagramot, és reméld, hogy valahol, valakit érdekelsz", aztán bedurvulnak a dolgok, és lesz itt minden, amit az első részben szerethettünk. Még hallható kicsit a Born Slippy is, de az új soundtrack a Silk a Wolf Alice-től.

T2 Trainspotting Official Trailer – At Cinemas January 27

Sőt, sátáni mosollyal visszatér Begbie is, és az őt alakító Robert Carlyle szerint a film nagy hatással lesz majd a nézőkre, mert valamennyien a saját életünkön fogunk gondolkodni, és azt fogjuk gondolni, hogy "bassza meg, mi lett az életemből?".