Imádjuk a Barátok köztöt szuperhősökkel

kultrovat podcast

Mi a titka a Disneynek, hogy félévente megtelnek a mozik a legújabb szuperhős láttán? Mennyi új hőst képesek még befogadni a nézők? Mit várhatunk még a jövőben, ha mondjuk nem lesz már többé Vasember Robert Downey Jr.?  És egyébként is, tényleg annyira jó film a Doctor Strange?

Alapvetően az új Marvel-filmről, a Doctor Strange-ről beszélgetünk a Kultrovat Podcast 14. részében, de elég hamar megnézzük a nagyobb képet, aminek részeként a Disney évekre előre kitalálta a filmjeit. Benedict Cumberbatch ugyan tökéletes a szerepében, és abszolút megvan minden adottsága, hogy egyszer átvegye Tony Stark, vagyis Robert Downey Jr. helyét, csak azt nehéz látni egyelőre, hogy pontosan ez miként fog megtörténni.

Az mindenesetre látszik, hogy a stúdió teljesen rászoktatta az embereket a saját produkcióira, akkor is elmegyünk egy új filmre, megnézzük az új netflixes sorozatot, sőt, a nem túl jó Agents of Shieldet is, hogy egyre látványosabbak azok a hibák, amiket az írók évek óta nem igazán tudnak vagy akarnak megoldani. Mindettől függetlenül a közös tévés és filmes Marvel-univerzum a modern filmipar legnagyobb, és úgy néz ki legsikeresebb vállalkozása, amiről néha úgy beszél az ember, mintha még mindig kisgyerekként nézné a szuperhősöket a képregényekben.

A Doctor Strange már megtekinthető a magyar mozikban.

Kultrovat Podcast #14 - Doctor Strange

Kultrovat podcast 14. epizód
00:00:00 / 00:00:00

Ez miért is jó?

Podcastot hallgatni nagyon jó. Hosszú utazásokon, amikor már az összes zenénket rongyosra hallgattuk, és kiolvastuk a könyvet, és egyébként is ráz a busz/vonat, és összefolynak a betűk. És míg olvasni csak nehézkesen, podcastot hallgatni vezetés közben is lehet, sokkal jobb élmény mint bármelyik kereskedelmi rádió reklámszüneteit nyomogatni. Podcastot hallgatni futás és edzés közben is nagyon hasznos, mert így szellemileg nem vész kárba az az idő sem, amit a testedzésre fordítunk. Podcastot hallgatni takarítás és mosogatás közben is nagyon élvezetes, úgy elszáll az idő, mintha sosem lett volna. Sőt, ha nem olyan a munkája, mint nekünk, hogy szavakat kell egymás mögé rakni, hanem mondjuk pixeleket vagy dobozokat, akkor még munka közben is csak úgy szalad vele az idő. 

Az eddigi Kultrovat podcastok:

#1 Pilot: Az Oscar-gáláról

#2 Zányi Tamás, az Oscar-díjas Saul fia Golden Reel-díjas hangmérnöke

#3 Széll Tamás, a Michelin-csillagos Onyx Bocuse d'orra készülő séfje

#4 Madarász Isti, Ridley Scott és Tom Hanks jó barátja, a Hurok rendezője

#5 Mautner Zsófi, Magyarország főzőnője

#6 Tövisházi Ambrus, zenei producer (Amorf Ördögök, Erik Sumo Band, Liza, a rókatündér-filmzene)

#7 Kultrovat podcast az Emmy díjátadóról és a nyár legjobb sorozatairól

#8 Kultrovat podcast az amerikai sorozat premierekről

#9 Kultrovat podcast a Westworld című sorozat első részéről

#10 Kultrovat podcast a Lány a vonaton című filmről

#11 Kultrovat podcast a The Walking Dead című sorozat 7. évad 1. részéről

#12 Kultrovat podcast Lady Gagáról

#13 Kultrovat podcast Az Ifjú Pápa című sorozatról

Ne maradjon le semmiről!