Kezdődik a Star Wars-dömping

2016.11.07. 09:01

Most, hogy már lassan mindenhol bemutatták a Doctor Strange-filmet, és már csak egy hónap van hátra a bemutatóig, a Disney elkezd nagyobb sebességre kapcsolni a Zsivány Egyes kampányával. Ennek a jele például egy új tévészpot is, ami most jelent meg.

Az új tévészpotból kiderül, hogy az X-szárnyúak két csatában is harcolnak majd, az tengerpartos, illetve egy sziklás bolygónál is. Ezen kívül az előzetes leginkább arról szól, hogy Felicity Jones, vagyis Jyn Erso nagyon lelkesíti a saját kis csapatát, miközben a háttérben felbukkan a Halálcsillag.

A Zsivány Egyes az első abból a három antológiafilmből, ami nem az eddigi hét film folytatása, hanem egy mellékszál kibontása külön filmben, ahogy a bejelentett Han Solo-szólófilm (haha) is ilyen lesz. Szóval a Gareth Edwards (Monsters, a legutóbbi Godzilla-film) rendezte film nem a Skywalkerekről vagy a Solókról szól, mindössze Darth Vader, Mon Mothma és Bail Organa szerepel a már ismert karakterek közül. Időben az első Csillagok háborúja-film előtt játszódik. A történet egy zsoldoscsapatról szól majd, akik a lázadók megbízásából megpróbálják ellopni a Halálcsillag tervrajzait. 

A filmet december 16-án mutatják be.

Ne maradjon le semmiről!