Eddie Redmayne is szeretett volna a Star Wars VII-ben szerepelni

2016.11.10. 07:04

Amikor kiderült, hogy a Disney nem a levegőbe beszélt, amikor a Star Wars-franchise megújítását helyezte kilátásba, és elkezdték a melót Az ébredő erő című hetedik filmen, aki élt és mozgott Hollywoodban, szeretett volna bekerülni a filmbe. Volt akinek összejött (Daniel Craig rohamosztagos, Simon Pegg idegen lény volt a filmben), másnak meg még egy cameo sem. Mint péáldául Eddie Redmayne-nek, akit A mindenség elméletének főszerepéért Oscar-díjjal jutalmaztak.

Redmayne, akit most éppen a Legendás állatok és megfigyelésük című filmben szerepel, az Uproxxnak mesélt arról, hogy milyen volt Kylo Ren szerepére olvasni:

Kaptam egy jelenetet a Star Trekből vagy a Büszkeség és balítélet volt talán? Nem tudom, ezeket mindig összekeverem. Nagy volt a titokzatoskodás, az ilyen nagy volumenű projekteknél nem kapod meg a valós forgatókönyvet, a kezedbe nyomnak valamit egy másik filmből, és azt mondják, te vagy a főgonosz, tessék. Ha úgy gondolkodsz, mint én, akkor előkapsz valami embertelenül nevetséges hangot. Nagyon vicces volt az egész, különösen azért, mert a szereposztó rendező az a Nina Gold volt, akinek nagyon sokat, sok szerepet köszönhetek. Szegény, csak ült ott, én meg igyekeztem különféleképpen hörögni, mint egy idióta, aki Darth Vadert utánozza. Nina egy ideig bírta, aztán megkérdezte, hogy hoztam-e valami mást is. Mondtam, hogy nem, és ennyi volt.

A szerepet Adam Driver kapta meg, hadd tegyük hozzá, hálistennek, mert nagyon jó volt benne. Eddie Redmayne fura hangjáról meg csak ennyit:

Ez itt a Jupiter felemelkedése című maszlag, amiből senki és semmi nem tudott volna jó filmet csinálni. De a hülye hang, az megvan. (via JoBlo)

Ne maradjon le semmiről!