Scarlett Johansson egy meztelen robot

2016.11.13. 12:39

Megérkezett az első előzetes az 1995-ös Ghost in the Shell amerikai adaptációjához. A kultikus anime mozifilmes változata már évek óta fejlesztés alatt állt, de csak pár hónappal ezelőtt vált nyilvánvalóvá, hogy egyszer tényleg elkészül az egyik legnépszerűbb cyberpunk történet átdolgozása, ami Scarlett Johansson miatt nem kis balhét kavart Amerikában. Az trailerben egyébként minden bevetnek, még a meztelen Johansson-robotot is.

A trailer alapján nagyon úgy tűnik, hogy a Ghost in the Shell a mesterséges intelligenciával kapcsolatos morális és társadalmi kérdések helyett az akcióra helyezi a hangsúlyt. A totál meztelen Scarlett Johansson robot testben fut falon, lövöldöz a rosszfiúkra és csókol meg egy másik nőt, miközben egy Depeche Mode-remix szól a háttérben.

Páncélba zárt szellem (2017) előzetes

A Ghost in the Shell mangát Siró Maszamune hozta létre, amiből aztán elkészült az 1995-ös anime, majd később több animációs sorozat is. Ebben egy Motoko Kusanagi (őt alakítja Johansson) kiborg nőt követünk végig, aki egy Section 9 nevű különleges alakulatnak a vezetője. Az alakulat célja megállítani a legképzettebb bűnözőket és szélsőségeseket, utóbbiak közé tartozik az az ellenség is, aminek egyetlen célja a kibertechnológia fejlődésének teljes leállítása és eltüntetése.

A Ghost in the Shell 2017 márciusának végén kerül a mozikba, és Scarlett Johansson mellett szerepel még benne Michael Pitt, Juliette Binoche és Kitano Takesi.

Ne maradjon le semmiről!