Harley Quinn csajbandás filmet kaphat

2016.11.14. 11:34

Christina Hodson forgatókönyvíró elkezdett dolgozni a Suicide Squad-spinoffon, amit eredetileg ugye Harley Quinn-szólófilmnek szántak volna, de mostanra egy Quinn/Birds of Prey közös sztori lesz sok szuperhőscsajjal és szupergonosznővel. 

Az idei nyár egyik nagy csalódását okozó Suicide Squadban egy jó dolog azért akadt: Margot Robbie kiválóan alakította a gátlástalan és nagyon kattant Harley Quinnt, a hozzá hasonlóan kisé buggyant Joker csaját. Ő volt az a karakter, aki szinte leugrott a vászonról, és azért könyörgött, hogy legyen már neki egy saját filmje, amiben a többi, meglehetősen érdektelen szereplő nem zavarja. Robbie a spinoff főszerepe mellett a producerkedésből is kiveszi majd a részét.

A történetről egyelőre nem sokat tudni, a Birds of Prey csajbanda jelenlegi tagjairól viszont igen: a Fekete Kanári, Batgirl és a Vadász van benne, és mivel közülük ketten is jóban vannak az Íjásszal, egy vendégszerep arról az oldalról sem kizárható, azaz a DC Univerzum egyre több ikonikus hőse jelenik majd meg a vásznon.  

A Warner egyelőre nem reagált a pletykákra. Hodson az egyik legkeresettebb író most Hollywoodban: négy éve kezdett el írni, és három forgatókönyve is felkerült a Feketelistára, amin a legjobb, filmesítés alatt egyelőre nem álló könyveket rangsorolják.

Azóta ezek közül kettőt már meg is vettek, a Sony villámgyorsan kifizetett egy rakás pénzt a The Eden Project című sztorijára, a Warner pedig a klasszikus Szökevény (amiben Harrison Ford menekült Tommy Lee Jones elől) rebootját vette meg tőle. Ő írta a Dongó című történetet is, ami a Transformers-franchise egyik vadhajtása lesz, és a sárga-fekete autóból robottá alakuló idegen robotlényről szól majd. A Paramount ehhez már keresi a rendezőket is. 

Ne maradjon le semmiről!