Már most rekordot döntött a Szépség és a szörnyeteg

2016.11.16. 09:12

127,6 milliószor nézték meg a Szépség és a szörnyeteg előzetesét 24 óra alatt, ami rekord, írja a Variety. A Disney élőszereplős újragondolása ezzel megelőzte az eddigi rekordot tartó A sötét ötven árnyalatát.

A Szépség és a szörnyeteg ráadásul nem is kevéssel, több mint 10 millió nézéssel előzte meg a mozis szoftpornót, illetve a 112 milliós megtekintéssel nyitó Csillagok háborúja: Az ébredő Erő-t. Utóbbit már a rövidebb teaserek kategóriájában is megverte, amikor májusban 91,8 millióan voltak kíváncsiak egy pár másodperces részletre, miközben korábban a Star Wars 7 teaserére csak 88 millióan.

Az előzetes népszerűsége annyira nem meglepő, hiszen rengeteg ismerik a klasszikus Disney-mesét, ráadásul az élőszereplős változat trailerében rengeteg olyan jelenet is visszaköszön, ami szerepelt az 1991-es animációs filmben.

Csak Emma Watson, a film női főszereplőjének Facebook-oldaláról 27 milliószor nézték meg, a Twitteren pedig egy ideig a legfelkapottabb hashtag volt egy ideig, sőt, a Youtube-on még most is vezeti a trending kategóriát.

A Szépség és a szörnyeteg jövő márciusban kerül mozikba Emma Watson mellett Ian McKellen, Stanley Tucci, Ewan McGregor és Kevin Kline szereplésével. Ha az érdeklődés ilyen magas marad, akkor a Disneynek 2017-ben sem kell félnie attól, hogy nem keresi degeszre magát.

Ne maradjon le semmiről!