Összejött Harrison Ford és Carrie Fisher a Star Wars forgatásán

2016.11.16. 09:27

Negyven évig sikerült titokban tartaniuk, de most a People magazinnak bevallotta Carrie Fisher, hogy a Star Wars forgatása alatt annyira összemelegedtek, hogy pár hónapig jártak is.

Az első, 1976-os Star Wars forgatásán Ford 33, Fisher pedig 19 éves volt, de nem csak ezért kellett titokban tartani az afférjukat. Ford ugyanis akkor már nős és két gyerek apja volt, ezért nem derülhetett ki, hogy a forgatáson egymással kacérkodó Leia hercegnő és Han Solo hétvégente Carrie-ként és Harrisonként is együtt töltik az időt.

63dd48f10e7714ab3dcd4b8ecc7a01dc

Fisher akkoriban naplót vezetett, és így kerültek elé azok a jegyzetek, amikből könyvet is írt The Princess Diarist címmel. A most 60 éves színésznő nagyon intenzív élményként írta le a végül csak 3 hónapig tartó románcot, aminek publikálására Fordtól is megkapta az engedélyt.

Ne maradjon le semmiről!

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek