Három másodpercnyi újdonság a Zsivány egyes új előzetesében

2016.11.22. 11:36

Ha jól érzékeltem, úgy 3 (na jó, lehet 5 is) másodpercnyi új jelenet, vagy inkább villanás látható a Zsivány egyes tegnap kiadott tévéelőzetesében. Az egyikben  Darth Vadert mutatják egy lélegzetvételnyivel hosszabban, mint eddig, láthatjuk az új, U szárnyú vadászgépet egy bazi nagy robbanásból előbukkanni, a lényeg meg a legvégén jön, amikor főhősnő Jyn Erso (Felicity Jones) mellett a Diego Luna alakította Cassian Andor kapitányt is láthatjuk birodalmi tisztnek beöltözve.

A magyar mozikba december 15-én érkező filmre a briteknél már tegnap óta meg lehet venni a jegyeket elővételben, de ahhoz képest, mekkora hiszti volt Az ébredő Erő bemutatója előtt, ma reggel 9-kor még simán volt hely a Leicester Square egyik IMAX 3D-s mozijában, teljes áron 24 fontért (8675 forint). 

Screen Shot 2016-11-22 at 9.18.25.png

A filmből újabb jelenetfotók szivárogtak ki, ezeket az EW.com-on lehet megnézni, itt a link. Vigyázat, a képek alatti leírások elég spoileresek, ha valami nem akarja magának előre lelőni a film történetének egy részét, ne klikkoljon.