Új film vagy sorozat is lehet A Dűnéből

2016.11.22. 15:06

Egyelőre csak annyi biztos, hogy a Legendary Entertainment filmstúdió megvette Frank Herbert klasszikus sci-fi regényének megfilmesítési jogait.

Az a Legendary Entertainment, amely olyan filmeket csinált eddig, mint A sötét lovag, a Godzilla, a Tűzgyűrű vagy a Csillagok között. A sajtóközlemény szerint egyaránt van lehetőség tévés vagy filmes projektre a könyvből, de ennél több konkrétum egyelőre nincs. Viszont egész biztosan lesz, valamikor a nem túl távoli jövőben.

David Lynch 1984-es filmje
David Lynch 1984-es filmje

A Dűnéből eddig David Lynch forgatott filmet 1984-ben, többek között Kyle MacLachlannel és Stinggel, és készült egy mini-sorozat is 2000-ben. Nyolc évvel később újabb filmváltozat előkészületei indultak el, ám ebből végül nem lett semmi. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek