Csak egy rendező maradt az új Hegylakó-filmre

2016.11.24. 09:07

Már elég régóta mennek a pletykák arról, hogy illene már a Hegyalkót is rebootolni, de ez eddig csak híresztelés volt. Eddig, mert a Hollywood Reporter szerint a Lionsgate megtalálta a Hegylakó-reboot rendezőjét, aki nem más, mint a John Wicket készítő Chad Stahelski.

Stahelski állítólag középiskola óta nagy rajongója a Hegylakónak, aminek szerinte kifejezetten színes mitológiája van olyan témákat érintve, mint a halhatatlanság, szerelem vagy az identitás keresése. Stahelski ráadásul küzdősportos, illetve kaszkadőr háttérből ült be a rendezői székbe, ami kifejezetten jól fog jönni, ha egy csomó többszáz éves vénember egymás fejét igyekszik levágni, mert ugyebár csak egy maradhat. Mást egyelőre nem jelentettek be, de azért valószínű, hogy a jövőre megjelenő John Wick miatt még bőven várni kell Connor vagy Duncan MacLeod visszatérésére a MacLeod klánból.

A Hegylakó-rebooton ötlete 2008 óta porosodik a Lionsgate asztalán, és egy rakás más rendezővel szóba hozták már a projektet, mint Justin Lin (Halálos iramban, Star Trek), Juan Carlos Fresnadillo (28 héttel később) vagy Cedric Nicolas-Troyan (A kör, Hófehér és a vadász).

Most pedig nézzük meg az 1992-es tévésorozat intróját, hiszen kevés királyabb dolog létezett a '90-es években, mint amikor a Hegylakó intrójának narrációja után felüvöltött a Queentől a Princes of the Universe.

Hegylakó főcím

Ne maradjon le semmiről!