Roger Moore szeretne még egy James Bond-filmben szerepelni

2016.11.28. 10:41

Sir Roger Moore hétszer játszotta el James Bondot, 1973 és 1985 között, egyelőre ő a leghosszabb ideig Bondot alakító színész a világon. Ő váltotta Sean Conneryt Őfelsége titkos ügynöke szerepében. Moore egy londoni eseményen beszélt arról, hogy - bár nem kapott ilyen felkérést - szívesen felbukkanna egy kis szerep erejéig valamelyik következő James Bond-filmben. "Jól jönne a családi kasszához" - mondta a színész a Sky News beszámolója szerint.

Moore azt is elárulta, szerinte a legelső és a legutóbbi Bond-színészek, Sean Connery és Daniel Craig voltak a legjobbak a szerepre.

"Szerintem egyértelműen Sean volt a legnagyszerűbb Bond. A megfelelő személyiséget hozta az alakításában, máskülönben a sorozat nem jutott volna túl az első hat részen. Óriási Bond-volt. Ma pedig szerencsénk van, hogy itt van nekünk a rendkívüli Daniel Craig. Mindig azt mondtam, hogy Sean úgy nézett ki, mint egy gyilkos - de Daniel Craig még őt is kivégezné."

Moore dicsérte egy kicsit az első Craiggel készült Bond filmet is. "Amikor megnéztem a Casino Royale-t, úgy éreztem, Daniel Craig többet akciózott az első hét percben, mint én hét film alatt."

Craig egyébként hiába minden idők legjobban fizetett James Bondja, egyelőre nem tudni biztosan, visszatér-e a sorozat 25. részében. Először azt nyilatkozta, inkább vágná fel az ereit, úgyhogy a Sony gyorsan ajánlott neki 150 millió dollárt (43,5 milliárd forint). Craig ezek után már azt nyilatkozta, az érfelvágós dolgot csak azért mondta, mert pont a forgatás után kérdezték, és nagyon hiányozna neki a sorozat, ha abbahagyná. Daniel Craig az Indexnek adott interjújában is visszakozott, és azt mondta, hiába nyaggatják, nincs válasza a jövőjét firtató kérdésekre.

Ne maradjon le semmiről!