Sylvester Stallone cserben hagyott egy filmstábot

2016.11.28. 12:15

Jim Mickle, a Cold in July és a Vagyunk, akik vagyunk című háztartási kannibálfilm rendezője december 5-én kezdte volna forgatni új filmjét, a Godforsaken című misztikus drámát. De az egész projekt összeomlott, mivel Sylvester Stallone az utolsó pillanatban kiszállt belőle, írja a Deadline.

Az akciósztár ezúttal nemcsak színészként, hanem producerként is közreműködött volna a filmben, és a forgatókönyvön is dolgozott, együtt Laurence Greyjel, az Amit még mindig tudni akarsz a szexről és a Last Vegas producerével együtt. Az alaptörténetet a nem túlzottan ismert Daniel Casey írta.

A hetvenéves Stallone a sztori szerint egy idős, megbánással teli egykori fegyencet játszott volna, akinek meg kell védenie a családját fia halála után. A filmtervről a Daily Mail szerint Stallone korábban azt mondta, "Kiváltság, hogy része lehetek valaminek, ami a szórakoztatás mellett művészi értéket is képvisel".

Az STX stúdió nem magyarázta semmivel Stallone távozását. A filmterv a hírek szerint így is megvalósul, és a rendező is marad Jim Mickle, de hogy ki lesz a főszereplő és így mikor indulhat el a forgatás, azt még nem tudni.

Ne maradjon le semmiről!