A Westworld sztárját ketten is megerőszakolták

2016.11.30. 18:58

Evan Rachel Wood a múlt héten a Rolling Stone-nak beszélt először arról, hogy korábban két különböző esetben is megerőszakolták, most pedig nyilvánosságra hozta a levelet, melyben részletesebben is leírta a vele történteket.

west

A 29 éves színésznő a Twitteren osztotta meg követőivel a Rolling Stone újságírójának küldött levele tartalmát. Ebből az derül ki, hogy először egy volt partnere erőszakolta meg, amikor még együtt jártak, másodszorra pedig egy bártulajdonos. Azt is hozzátette, hogy régi esetekről van szó, és azért beszél róluk most, mert "nem maradhatunk csendben többé, amikor a bigottság és a szexizmus korát éljük."

Wood azt írja, sokáig győzködte magát, hogy nem is volt valódi erőszak, ami vele történt, és próbálta a szőnyeg alá söpörni a problémáit, de ez nem jó így, és beszélni kell ezekről az ügyekről. Az első esetben azzal nyugtatta magát, hogy kapcsolaton belül nem is lehet szó nemi erőszakról, a másodiknál pedig magát hibáztatta, amiért nem védekezett eléggé, de nagyon félt.  

"Most már tudom, hogy egyik sem az én hibám volt, és hogy egyik se volt rendben így. Mindez azelőtt történt, hogy öngyilkosságot kíséreltem meg, melyben biztos vagyok, hogy ezek is szerepet játszottak" - írja Evan Rachel Wood, aki jelenleg a Westworld című HBO-sorozat Doloreseként látható hetente a képernyőn, korábban pedig szerepelt például A pankrátor, A hatalom árnyékában és a Tizenhárom című filmekben, illetve a True Blood c. sorozatban.