Mel Gibson fia újabb filmszerepet kapott

2016.11.30. 07:04

Ha be akarsz futni, nem árt, ha jó körökben forogsz Hollywoodban, vagy mondjuk van egy olyan felmenőd, aki világsztár - a példákat oldalakon át sorolhatnánk, de minek, itt az újabb, Mel Gibson fia, Milo.

Jó, Mel Gibson neve annyira nem cseng jól az álomgyárban, volt az a heveny zsidózás ugye pár éve, de azóta már vezekelt eleget ahhoz, hogy megbocsássanak neki (bár, ha a Törtetők vagy a Kaliforgia filmes sztorijaiból indulunk ki, akkor nem fognak sose), a fia meg ugye nem ártott senkinek, miért haragudnának rá.

Milo a hatodik Gibson-gyerek, szakmunkásképzőbe járt és villanyszerelőként dolgozott Malibuban, majd átállt a színészetre, és hopp, máris szerepet kapott a papa A fegyvertelen katona című filmjében. Mivel az eredetileg Hacksaw Ridge címen ismert filmet még nem láttuk, így megítélni sem tudjuk, milyen a gyerek benne, de biztos jó, ha azóta már a negyedik filmszerepét kapja, ezúttal egy All The Devil's Men című akcióthrillerben.

Az új szerepe egy fejvadász lesz, Collins, akinek az a dolga, hogy levadásszon egy kegyvesztetté váló CIA-tisztet Londonban. Nem egyedül megy utána, Gbenga Akinnagbe is segít neki, meg egy rakás zsoldos, akik hamarosan rájönnek, hogy a CIA-ügynöknek is van egy kis magánhadserege, és szépen egymásnak esnek. A rendező a The Veteran című film (nálunk nem mutatták be) Matthew Hope-ja, aki a forgatókönyvet is jegyzi. A forgatás Brüsszelben és a briteknél lesz. a bemutató dátuma egyelőre nem ismert.

Ne maradjon le semmiről!